THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

TEXT

AsSaLaMuAlAiKuM & WeLcOmE

qaseh

qaseh

PINK FISH


Monday, May 4, 2009

KAK WANI MARRIED

sayang korang...muahhhhh.......muahhhhh.....ader rezeki kita hang out lagi & pastikan aja join..kekal abadi persahabatan antara kita.......
sempat lagi aku take pic ngan tunang....wah....wahhh!!!thank's yer b bawak qaseh n azah g rawang....
jom makan....yuhuhuhu....
nyam....nyam.....

akhirnya dpt gak jpe aju,bahagia sgt masa ni.....aja x der...masa study dulu.....kami 4 org bersama....cian tunang aku jdi mangsa take pic.....aju dah comel pas kawen..dulu dia kecik jer.....bahagia pas kawen...
sementara tggu aju pas lik keje aku & azah g shopping dlu.....hihihihi sandle nie nak amik white tp x der size aku li sama ngan sandle azah...black colour....... aku shopping gak baju office pink n seluar.....
nie lah azah sayang,yg banyak tlg aku wat blog & apa saja masalah hdp,kami kongsi sama susah & senang bersama smgo persahabatan kekal selamanya sampai bila-bila.....mg kami plan pas g umah kak wani g rawang makan pizza.......nyam.....nyam.....pling aku naik hantu mushorrom soup lah.......yuhhuhu!!!jpe skali kawan lama aju...windu kat dia aku dh hmpr 10 thn x jpe aju....
tomey nya kak wani masa nie kan.....hihihihi aku & azah sempat take pic ngan pengantin...amik berkat...katakan.......hiihihi
majlis persandingan kak wanii & pasangan.... cantik & hensem kan???semoga berbahagia hingga akhir hayat kak wani....
pelamin indah kak wani 2/5/09,aku plan masa ni nak g umah kak wani ngan aja,nana,azah.......aja& nana x dpt join masing2 ader hal x dpt dielakkan x pe faham ngan kedaaan lah......ader diaorang kecoh,meriah ckit keadaan!!!jadi aku g ngan azah.......thank's yer azah syg teman aku g umah kak wani........pas g umah kak wani g rawang megular.......hihihihi

1 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

best la msa ni..bile ek kita nk jumpa cmni lg ye?

MIKY

pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets