THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

TEXT

AsSaLaMuAlAiKuM & WeLcOmE

qaseh

qaseh

PINK FISH


Wednesday, May 13, 2009

AnAK jIrAn KaWeN

sabtu lepas 9/05/09 anak jiran aku kawen.....adusss baru ari nie aku masuk blog punya lah bzzz ngan keje....masa anak jiran aku kawen sebenarnya aku malas nak g faham kan mulut org, itu pun bnyk org tnya bila aku nak kawen........cedihnya....walaupun aku & family malu sebab aku x kawen,kami pergi jugak kenduri kawen tu lagipun jiran kan...simple jer coz jiran aku meyambut menantu.....x kisah lah kan janji selamat semuanya alhamdulilah.......meja santapan raja sehari,cantik gak biru nie...
eh...eh...sempat lagi aku ngan baby take pic kan.......org tgok kami eppy tpi malu masa nie ramai org dok tanya bila giliran aku plak.....
nie lah lauk kenduri kawen tu...........cedap kan.........nyam....nyam

1 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

pas ni ko lak menyusul..insya Allah..xyh sedih2 ek..

MIKY

pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets