THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

TEXT

AsSaLaMuAlAiKuM & WeLcOmE

qaseh

qaseh

PINK FISH


Thursday, June 4, 2009

ReSTOrAN ChoP & sTeAk nyam...nyam

PaDa kaWan-kaWan yang suka makan chop & steak kat rEstoRan ChOp & StEaK kAMpUnG bArU kl cedap taw...tempat pun MeNarIK & hArga pun berpatutan.CuBa taw KaWan-kAwAN hehehe...sabtu lepas pas g low yat cari assesori laptop aku tunang ajak g makan steak.......coz aku nak sgt makan.....hhihihi nice place UnTuK aZAh & JeDot akan ku kotakan janji nak g makan steak ngan korang yer.....dont worry!!!
nie lah aku & tunang order
nyam..nyam....cedap taw....
steak daging pun cedap gak....nyam...nyam
biasa lah air confrm smpai dlu kat meja.....kan.....hehehe
sementara menanti makanan cam biasa take pic...ewah.....bukan main lagi aku & tunang kan.....hihihi
pantang betul aku tgok camera mula lah wat aksi nak take pic........hihihhihi
terpesona aku tgok hiasan dalam restoran nie lah....cantik sgt...
cam dok kapal lah plak rasanya.......konon lah hihihihi
walawehhh mezium ker??hihihi salah satu hiasan dlm restoran nie aku pe lagi aku pose baik lah......hihihihihi
banyak gak hiasan dlm restoran nie.jenuh tunang aku dok take pic.....thank's b
cantik kan botol warna-warni memang aku kagum.....
suka sgt tgok.......cantik kan???

2 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

uwwwwwwaaaaaaaa...nk ituttttttttt..

aRe_uDear said...

huhuuu nampak best jer tmpat tuh..

MIKY

pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets